Τηλ. Επικ. : 210 28 41 120

Γιάννης Κουλούρης & Υιός

Αποτελεσματικές Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου.

Το Γραφείο Μας

Το Λογιστικό Γραφείο “Γιάννης Κουλούρης & Υιός” με έδρα την Αθήνα έχει πολυετή και δυνατή παρουσία στο χώρο της λογιστικής & φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία και την τεχνολογία, η ομάδα μας αποτελούμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει στην κάθε επιχείρηση πλήρη κάλυψη στη λογιστική, στα φοροτεχνικά και εργατικά θέματα αλλά και στον ιδιώτη πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη.

Οι Επικεφαλής

Ιωάννης Κουλούρης

Το γραφείο διευθύνεται από τον Ιωάννη Κουλούρη. Η επαγγελματική του δραστηριότητα είναι 25ετίας και περιλαμβάνει ποικίλες υποθέσεις στον τομέα της λογιστικής και της διαχείρισης χρηματοοικονομικών ζητημάτων. Πιστοποιημένος από το οικονομικό επιμελητήριο και αναγνωρισμένος στον χώρο, ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις και τις αλλαγές στα χρηματοοικονομικά, έτσι ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο να είναι σαφώς υψηλού επιπέδου και να ανταποκρίνονται πλήρως στην αποτελεσματική αντιμετώπιση στις όποιες ανάγκες των πελατών.

Κωνσταντίνος Κουλούρης

Ο Κωνσταντίνος Κουλούρης ως απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – πρώην ΑΣΟΕΕ), ακουλουθεί επάξια τα χνάρια του πατέρα του, Ιωάννη Κουλούρη, καθώς ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα, κρατώντας με αυτόν τον τρόπο υψηλό το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών του γραφείου. Έχοντας κάνει συνεργασία και με άλλα γραφεία λογιστικής, αλλά και έχοντας δουλέψει ως  καθηγητής δευτεροβάθμιας στον τομέα της Χρηματοοικονομικής, έχει αναπτύξει την ελευθερία του πνεύματος και τη σωστή και πολυδιάστατη αντιμετώπιση των θεμάτων των πελατών του γραφείου. 

Οι Υπηρεσίες Μας

Λογιστικές Υπηρεσίες

- Νομικά Πρόσωπα
- Φυσικά Πρόσωπα

Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Εργατικά Θέματα

Επικοινωνία

Πλαπούτα 81, Ηράκλειο Αττικής

210 28 41 120

694 24 05 040

ioan.koulouris@yahoo.gr

Close Menu